Månadsbrev Maj

Vi vill tacka alla för ett trevligt årsmöte. Det var så glädjande att se så många grannar samlade!

På årsmötet bestämde vi att vi skulle gå vidare och göra en förstudie angående att sälja av vindarna för att bygga om dem till lägenheter. När denna förstudie är klar så kommer vi att kalla till ett nytt möte där vi kan få svar på alla våra funderingar och förhoppningsvis därefter ta beslut om hur vi ska göra. Men som sagt, vi kommer med mer information när vi har den.

Frågan att sätta säkerhetsgrindar på hissarna på Köpenhamnsvägen kom också upp. Vi har kollat upp vad vi har för möjligheter att göra detta och naturligtvis går allt att göra men då det är gamla hissar så skulle det innebära en investering på ca 100000:- på en grind. Eftersom resten av mekaniken är gammal blir det inte riktigt försvarbart. Vi tittar vidare på alternativ för framtiden.

Vi kan redan nu förbereda alla på att det kommer att genomföras underhållsspolning i september. Detta kommer att starta den 2 september och det kommer att ta 10 dagar att gå igenom alla lägenheter. Vi kommer att dela ut information angående detta när det närmar sig.

Med risk för att låta tjatiga så vill vi påminna än en gång om vikten av att se till så att dörrar och grindar stängs efter oss för att minimera obehörigt besök.

Kisandes mot solen siktar vi nu mot en härlig sommar med massor av sol, bad, grill och glass. Att barnen får sådär härliga sommarben av mycket spring och bus och att vi alla får möjlighet att stanna upp och njuta av nuet.

 

Styrelsen

 2024-05-24